Jouw situatie vraagt om een aparte oplossing?

Drs. Mario van Teijlingen FFP CFP©

Met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector heeft Mario alles al een keer meegemaakt dus grote kans jouw situatie ook. Geen jaknikker voor de financiers en out-of-the-box oplossingen zijn normaal. Jouw situatie krijgt maatwerk, je verdient een passend resultaat. Mario baseert dat op een gedegen, echt persoonlijke analyse. Zijn netwerk is zowel binnen als buiten de financiële sector sterk, ook voor jouw situatie.

Mario is financieel specialist in de onderwerpen financiële planning, hypotheken en vermogen. Zijn brede oriëntatie, levenservaring en scherpe geest stellen hem in staat snel tot de kern van de zaak door te dringen en complexe vraagstukken tot duidelijke keuzen terug te brengen. In aanvulling op het algemene dienstenaanbod van Your Financials brengt Mario uitgebreide ervaring mee in succesvol, effectief en efficiënt structureren van vermogen en verduurzaming van vastgoedportefeuille (hoe doe je dat, waarmee begin je, aanpassing financiering) mee.

Mario is “trusted adviser” van veel ondernemingen en veel ondernemers. Nooit is iemand’s vertrouwen beschaamd, altijd heeft hij gemaakte afspraken nagekomen en in de meeste gevallen is de verwachting van de klant overtroffen met het resultaat.

Mario’s klanten noemen toegankelijkheid, doelgerichtheid, creativiteit en vasthoudendheid als positieve aspecten van zijn commitment. Hij kan erg duidelijk zijn; “Je weet meteen waar je aan toe bent”. 

CONTACT

Your Financials Leiden
Mario van Teijlingen
mvanteijlingen@yourfinancials.nl
Klimroos 9
2317GB Leiden
0629550691

ecl_logo2017_fc_groot.png

Kamer van Koophandel 73761931

©2019 Your Financials

AFM vergunning 12046233