Omdat jij respectvol en deskundig maatwerk verdient

Jan N. van der Wel MFP FFP CFP©

Deskundigheid, levenservaring en vele vlieguren in de financiële sector kenmerken Jan als professional. Hij staat bekend als een doorzetter die met niet aflatende energie doorgaat tot het gestelde doel is bereikt. Begrijpelijke uitleg en kritische aanpak kunnen zeker nog als eigenschappen worden toegevoegd.

Jan is financieel specialist in de onderwerpen financiële planning, hypotheken, vermogen en pensioen. In de afgelopen 10 jaar heeft hij al talloze particuliere- en zakelijke opdrachtgevers tot grote tevredenheid geadviseerd. Onder hen (grote) werkgevers en pensioenfondsen. Hij scoort al jaren gemiddeld een 9 voor financieel advies bij een van de door hem geadviseerde pensioenfondsen. 
De grote klanttevredenheid blijkt ook uit de vele cliënten die bij hem terugkomen voor nader financieel advies of bij gewijzigde financiële omstandigheden.
Voor referenties van particulieren is hij aangesloten bij Advieskeuze (Consumentenbond). 

Als spreker over financiële onderwerpen is hij te gast bij BNR. Sinds oktober 2017 is Jan bestuurslid van de Vereniging Federatie Vermogens Planners (FVP).

CONTACT

Jan N. van der Wel 

jvanderwel@yourfinancials.nl

0610210875

Nieuwe 's-Gravelandseweg 48a

1406 NE  BUSSUM

 
ecl_logo2017_fc_groot.png

Kamer van Koophandel 73761931

©2019 Your Financials

AFM vergunning 12046233