Meer actueel

Testimonial: Media Pensioen Diensten

Laren Pensioen
Testimonial: Media Pensioen Diensten

Ik werk nauw samen met Jan van der Wel als hoofd communicatie van Media Pensioen Diensten, de uitvoerder van pensioenfondsen in de mediasector.

Ik ben tevreden over de dienstverlening van Your Financials. Jan van der Wel is onze vaste coördinator en aanspreekpunt. Daarnaast voert hij als gecertificeerd financieel planner het merendeel van de gesprekken uit. Dit zijn gesprekken met deelnemers die verder gaan dan alleen voorlichting over pensioen.

Monitoren dienstverlening

Wij monitoren en evalueren de dienstverlening van Your Financials structureel. Dit doen we onder meer door het verstrekken van evaluatieformulieren aan deelnemers en zzp’ers uit de mediasector die een traject met Your Financials hebben doorlopen. Deze formulieren komen rechtstreeks bij ons binnen. Het is voor ons essentieel dat de kwaliteit van dienstverlening hoog is. Immers het afbreukrisico binnen de mediasector -waar veel mensen met elkaar praten- is enorm.

De feedback over de dienstverlening van Your Financials en Jan in het bijzonder zijn tot op heden opvallend positief. De gemiddelde beoordelingen liggen ruim boven de negen. Dat sterkt ons om verder te gaan op de ingeslagen weg en dit verder uit te bouwen Enkele treffende citaten van deelnemers op de evaluatieformulieren:

  • "Jan committeert zich echt aan de klant. Overall prima en zal hem aan iedereen aanraden"
  • "Prima, zéér klantvriendelijke benadering, prettige uitstraling, altijd bereid tot uitleg"
  • "Traject is uitstekend verlopen, gaf ons rust en duidelijkheid".

Stephan Vollenbroek, Hoofd Communicatie bij  Media Pensioen Diensten


Bron: LinkedIn Jan van der Wel donderdag 15 juni 2017