Vermogensopbouw

Vermogensopbouw is een belangrijk onderdeel van uw financiële planning. Voor de ene persoon is het uitbreiden van zijn vermogen het belangrijkste doel, voor de ander is het behoud van vermogen belangrijk. U heeft dus deskundig advies nodig hoe u uw vermogensopbouw verantwoord kunt plannen om uw wensen en doelstellingen waar te maken.

De toegevoegde waarde van Your Financials

Nadat wij uw financiële situatie in kaart hebben gebracht, adviseren wij u hoe u uw vermogensopbouw het beste kunt plannen door uw risico’s te beperken en rendement te optimaliseren. Een verantwoorde vermogensopbouw is altijd afhankelijk van de juiste balans tussen rendement en risico.

Vervolgens helpen wij u bij het maken van de juist keuze voor de invulling Your Financials zal uw vermogen echter nooit beheren. Wij maken een plan voor uw vermogensopbouw en bevelen u desgewenst een vermogensbeheerder aan. Wij ontvangen geen provisie voor het tot stand brengen van dit contact. Indien gewenst adviseren wij wel over aan te kopen beleggingsfondsen (zie beleggen). Uiteraard kunt ook terecht bij uw eigen bank of vermogensbeheerder. Wij zijn u graag van dienst om de verschillende voorstellen van banken en vermogensbeheerders met elkaar te vergelijken.

Gerelateerde berichten

  1. Your Financials als expert bij BNR Nieuwsradio
  2. Your Financials als expert op BNR Nieuwsradio
  3. Een oude spaarhypotheek en de mogelijkheid om de hypotheeklast te verlagen
  4. Help mijn pensioen gaat in en mijn uitkering stopt
  5. Mijn toeslagen gaan eraan, omdat ik een erfenis ontvang
  6. Blog: Uw dromen waarmaken
  7. Blog: Studeren voor de elite?
  8. Hypotheek en woekerpolis een giftige cocktail