Nalatenschapsplanning

Liever rijk leven dan rijk sterven; een uitdrukking die wij allemaal wel kennen. Maar sommige mensen sterven onverwachts en soms te vroeg en hebben hun geld niet opgemaakt. Anderen hebben een dusdanig hoog inkomen dat men het gewoon niet opmaakt. Weer een ander wil graag schenken aan de kinderen. Wat wilt u? Net als zovelen, wilt u waarschijnlijk dat uw nabestaanden zo min mogelijk belasting betalen. Maar hoe kunt u dit het beste regelen?

Nalatenschapsplanning

U moet bij een nalatenschapsplanning niet alleen denken aan de juridische en fiscale gevolgen bij overlijden, maar u kunt ook denken aan een analyse van uw huwelijkse voorwaarden of advies over het maken van huwelijkse voorwaarden.

Goed inventariseren leidt tot de oplossing

Het goed stellen van de vragen is eigenlijk al het geven van de oplossing. In een nalatenschapsplanning kunt u ervoor zorgen dat uw vermogen op een gestructureerde manier, zoals u dit wenst, overgaat naar uw nabestaanden (vaak de volgende generatie). Wij inventariseren uw wensen en combineren deze met de mogelijke oplossingen.

Your Financials en nalatenschapsplanning

Onze adviseurs beschikken over degelijke expertise om u te kunnen voorzien van advies. Wij werken samen met deskundige estate planners en notarissen zodat financiële en fiscale kennis optimaal wordt gecombineerd met de juridische expertise.

Gerelateerde berichten

  1. Your Financials als expert bij BNR Nieuwsradio
  2. Your Financials als expert op BNR Nieuwsradio
  3. Een oude spaarhypotheek en de mogelijkheid om de hypotheeklast te verlagen
  4. Help mijn pensioen gaat in en mijn uitkering stopt
  5. Mijn toeslagen gaan eraan, omdat ik een erfenis ontvang
  6. Blog: Uw dromen waarmaken
  7. Blog: Studeren voor de elite?
  8. Hypotheek en woekerpolis een giftige cocktail