Gouden handdruk

Wanneer u na ontslag een Gouden Handdruk (ontslagvergoeding) van uw werkgever ontvangt is de volgende vraag vaak: wat kan ik het beste met de Gouden Handdruk doen.

Inkomensdaling

Wanneer u te maken krijgt met ontslag, zal in veel gevallen het inkomen drastisch dalen. Als u niet meteen een andere baan vindt, zult u vaak recht hebben op een WW-uitkering. Deze bron van inkomsten is echter lager dan het inkomen dat u gewend was.

Een financieel overzicht helpt

Veel mensen weten niet hoeveel men nodig heeft om op hetzelfde inkomensniveau te komen als toen men in loondienst was. Hoe zit dit bij u? Door het maken van een financieel plan weet u hoeveel u nu nodig heeft en hoeveel u van uw ontslagvergoeding voor later kunt gebruiken.

Gouden handdruk en de mogelijkheden

Stamrecht BV, banksparen, direct laten uitkeren of toch een verzekeringsoptie? Welke oplossing is voor u het meest geschikt? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders en zeer afhankelijk van uw wensen en behoeften. De gouden handdruk bankspaarrekeningen en de stamrecht BV zijn alleen nog maar mogelijk als u in 2013 uw ontslag aangezegd hebt gekregen.

Onafhankelijk advies

Your Financials helpt u bij uw keuze voor de invulling van uw Gouden handdruk door eerst in kaart te brengen hoe uw situatie er uit ziet en adviseert u vervolgens, op grond van een objectieve analyse, over de voor u best keuze.

Gerelateerde berichten

  1. Your Financials als expert bij BNR Nieuwsradio
  2. Your Financials als expert op BNR Nieuwsradio
  3. Een oude spaarhypotheek en de mogelijkheid om de hypotheeklast te verlagen
  4. Help mijn pensioen gaat in en mijn uitkering stopt
  5. Mijn toeslagen gaan eraan, omdat ik een erfenis ontvang
  6. Blog: Uw dromen waarmaken
  7. Blog: Studeren voor de elite?
  8. Hypotheek en woekerpolis een giftige cocktail