Financiele planning

In een financiële planning voor ondernemers wordt allereerst gekeken naar uw huidige financiële situatie. Het geeft u inzicht en overzicht van alle aspecten in uw financiën. Een belangrijk, zo niet het belangrijkste aspect hierbij zijn uw persoonlijke wensen.

Belangrijke vraagstukken

  • Hoe sta ik ervoor als ik mijn bedrijf beëindig?
  • Welk inkomen heeft mijn partner na mijn overlijden?
  • Wat is mijn inkomen als ik arbeidsongeschikt raak?

Veranderingen in uw zakelijke en privé situatie

In een financiële planning voor ondernemers worden zowel de privé als zakelijke situatie bekeken. Grote beslissingen die van invloed kunnen zijn, zijn bijvoorbeeld de wens om een andere woning te kopen, grote uitgaven te doen of minder te gaan werken.

Financiële planning geeft inzicht

Hierna volgt het advies over hoe u uw financiën zodanig kunt aanpassen dat de wensen zo veel mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Indien er nieuwe producten moeten worden afgesloten, zullen wij dit niet voor u bemiddelen aangezien dat onze objectiviteit in het geding zou brengen. Desgewenst kunnen wij wel een second opinion geven over voorstellen die u van aanbieders ontvangt.

Financiële planning bij Your Financials

Persoonlijke financiële planning voor ondernemers van Your Financials geeft inzicht in de situatie bij bedrijfsbeëindiging, pensioen, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Gerelateerde berichten

  1. Blog: Wat is genoeg?