Wat zeggen onze klanten

De door Jan van der Wel gegeven adviezen worden actief gemonitord. Your Financials Laren is aangesloten bij Advieskeuze.nl. Advieskeuze.nl helpt jou als consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen. 

Voor de meest recente klantreviews klik hier:


Hypotheek

December 2016

De Heer van der Wel is een adviseur die zonder van je vraag af te wijken direct en duidelijk de mogelijkheden aanbrengt. Wij vonden hem een prettig persoon om mee te communiceren. Had ik een vraag kreeg ik daar binnen een dag antwoord op soms de zelfde avond nog. Soepele omzet hypotheek door inzet was duidelijk te merken..... geen druk, kort om een fijne manier om zo te kijken en te regelen van iets wat je toch voor een behoorlijke periode aangaat


Financiële planning

November 2016

k heb een aantal gesprekken gehad met de heer Van der Wel. Wat mij telkens opvalt is zijn oprechte betrokkenheid. Hij denkt mee en als er zich een situatie voordoet die niet direct standaard is, dan pakt hij letterlijk de telefoon - on the spot. Daarbij heeft Van der Wel een zeer prettige manier van opereren. En zijn geduld lijkt eindeloos. Een aanrader dus.


Financiële planning

November 2016

Ter zake kundig. Kwam met ongevraagde adviezen en gaf feedback op gebieden waar mogelijk financiële risico's zich voordoen.


Financiële planning

Maart 2016

De adviseur heeft mijn vraagstelling snel en adequaat opgepakt. Precies wat ik nodig had.


Hypotheek

Februari 2016

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het oversluiten van ons hypotheek. Hij was objectief, positief kritisch en hulpvaardig. en bovendien bijzonder aardig en humorvol


Financiële planning

2015

De adviseur heeft mij uitstekend geholpen bij het omzetten van een stuk aflossingsvrije hypotheek naar een spaarhypotheek. Omdat ons huis deels onder water stond/staat wilde ik meer zekerheid en daardoor rust creëren. Dit moest onder grote tijdsdruk voor 1 april 2014 gebeuren i.v.m. fiscale wijzigingen. De adviseur is werkelijk voor ons op de bres gesprongen om e.e.a., ondanks mijn late aanvraag, tijdig gerealiseerd te krijgen. Daarnaast heeft hij de omzetting in duidelijke kaders geplaatst door het onderdeel te laten worden van een financiële plannning(srapport). Eigenschappen die de adviseur kenmerken zijn naar mijn mening onder meer: deskundigheid, senioriteit, empathisch vermogen, grote communicatieve -en adviesvaardigheden, flexibel, klantgericht en oplossingsgericht. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door de adviseur en hebben zijn dienstverlening al bij meerdere vrienden en familieleden onder de aandacht gebracht. Een topper!


Financiële planning

2014

Zijn uitleg is zo goed.


Hypotheek

2014

De adviseur heeft ons uitstekend begeleid bij het omzetten van twee lopende overlijdensrisicoverzekeringen. Eentje was daarbij verpand t.b.v. onze hypotheek. Achterliggende reden is dat de premies voor deze verzekeringen de afgelopen jaren fors zijn gedaald. De adviseur voorzag behoorlijke kostenbesparingen. Dat viel in de praktijk eerst nog tegen. Bij de oorspronkelijke offerte aanvragen kregen wij namelijk te maken met een forse premie-opslag door het medicijngebruik van mijn man. De adviseur is net zo lang gaan spitten tot hij een verzekeringsmaatschappij vond waar de kans op deze premie-opslag lager was. Dit is inmiddels gelukt. Dit scheelt ons best veel aan premie per maand en per jaar. Uitgaande van een looptijd van 26 jaar betalen we veel minder aan premie. De advieskosten van de adviseur hebben we zo binnen een jaar terug verdiend! Super geregeld zo!